|
|
#61 | |
|
Moderatör
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Moderatör
![]() |
Seda henüz daha genç bir oyuncu, daha 23 yaşında, yıllardır oynadığı için, artık SEDA İSTİKRAR KAZANSIN diyoruz ama hala gelişme aşamasında bence.. Bir düşünsenize eğer Fenerbahçede gelişemeyeceğini ve de köreleceğini düşünseydi, kalır mıydı acaba takımda? Bence şansını İtalyada denerdi.. Seda milli takımın kendisine ihtiyacı olduğunun farkında bu yüzden şu anda hucumdan daha çok manşetlere önem vermiş durumda. Her maç oncesi ve de sonrası manşet çalışıyor, hücümünün iyi bir SEDA iken ne kadar iyi olduğunu da biliyoruz. Tek yakalaması gereken istikrar o da yavaş yavaş olucak. Unutmayın Seda çok uzun bir sakatlıktan çıktı, kendini yavaş yavaş bulacaktır |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Üye
![]() |
bence seda gitmeyip fenerbahce'de kalsa da bir sey farketmeyecek..kendi mevkisinde oynamiyor ama gayet formda...seda gibi sakatliklarla bogusup tekrar tekrar geri bu kadar iyi donebilen sporcu cok cok azdir...umarim gitmez bir ara bergamo takip ediyordu ama simdi bilmiyorum umarim gitmez giderse basimiza bela olur rakip takimlarda ...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Süper Moderatör
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Üye
![]() |
Kim'i görünce buna da şükür dedim.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Moderatör
![]() |
Kim de Seda gibi manşet alıo Ayrıca Usiçin de manşet alma tekniği çok güzel..Arka alanda manşet alacam die yere yapışıo ve her manşet aldıktan sonra kendini yere atıo![]() (ama arka alandayken )
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Üye
![]() |
sedayla glass aynı manşeti alıyo evet,bunu seda ilk manşet alırken farkettim ama kim daha önce yapmıştı,ynai hareketin orijinalliği kim e ait
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Üye
![]() |
yuhh siz aşmışsınız artık manşet tekniği falan ben resme bakınca kim le seda nın popoları arasındaki yarım metrelik farkı farkediyorum sadece ondan sonra top öldüremiyo haliyle..
|
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| seda, tokatlıoğlu |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|