Home About Contact
Voleybol ve Daha Fazlası İçin www.VoleybolForum.Net

Alt 01-23-2010, 11:31   #271
burakduran
Üye

burakduran is on a distinguished road

guidetti stam la başlamalı bence ve ona vereceği son kredi olmalı eğer verim alınamazsa 2. sete kesinlikle gözdeyle başlanmalı pasör konusundada sahaya ilk arzuyla çıkmalı vgstt
burakduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2010, 14:32   #272
canter
Üye

canter is on a distinguished road

"Aslum" çok güldüm sana." stam faydasızı"....bende Gözde nin stam yerini dolduracağını düşünüyorum ama genede Stam faydasızda değil en azından iyi savunma yapıyor ve nadir de olsa kritik sayılar alabiliyor.
canter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2010, 15:58   #273
aslum
Üye

aslum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslum is on a distinguished road

Yok o tabir zaten Stam ön alanda olunca kullandığım bir söz benim.Yazın oynadığı gibi oynasa da bu sıfatı hak etmese...
aslum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2010, 21:54   #274
canter
Üye

Standart Şampiyonlar Ligi Playoffları Ve Sonrası

Takımlarımızın playofflardaki şanslarına değinmek istiyorum.Fenerbahçe Acıbadem den başlarsak(Fba): İlk turu elini kolunu sallayarak geçecektir ki Metal Galati takımı şu an bir ekonomik kriz içinde ve şampiyonlar ligi son maçlarında bazı oyuncuları paralarını alamadıkları vesilesiyle maçlara çıkmadılar.Yani Fba nın işi dahada kolaylaştı kağıt üstünde.Tabi maçlar shada oynayarak ve oyun disiplinini bozmadan kazanılır.
İkinci turda Dinamo-Odinsovo galibi gelecek.Hepimiz Dinamo nun gelmesini bekliyoruz ama Osinsovo takımıda yabana atılacak bi takım değil ve sürpriz yapabilir.Dinamo gelirse, Fba bu takımı deplasmanda rahat yendi ama kendi evinde çok zorlandı ve şanslı bi galibiyet aldı.Artık biliyoruz ki Dinamo yu yenmek istiyorsan çok iyi servis atmalısın yoksa Dinamo file üstünde yılların eskitemediği Godina,yetenekli ve genç Goncharova ve konumunda dünyanın en iyi hücumcusu diyebileceğimiz Gioli gibi yıldızlara sahip ve tehlikeli bi rakip olabiliyor.Ama genede manşet en büyük sorunları ve de uzun oyuncuların fazlalığı arka alan savunmasını etkiliyor.Ben bu turdada Fba nın turu geçmeye daha yakın tarafa olacağını düşünüyorum ama kolay olmayacak, özellikle deplasmanda.Bu turdan sonrada SON DÖRT(Final Four) geliyor zaten eğer gelirse Vgstt, Fba direkt karşısına çıkacak ve Türk derbisinde Fba biraz daha önde gibi.Tabi bu maçların havası lig maçlarına benzemez.Novara gelirsede yine Fba nın şansı yüksek görünüyor.
Vakıfbank Türk Telekom Güneş Sigorta ya (Vgstt) gelince:İlk turu Fba kadar rahat olmasa da geçeceklerini düşünüyorum.Rakip Belgorod takımında yakından tanıdığımız Anya Spaseyovic var ve de bazı genç Rus yetenekler.Rus takımları, genelde uzun oyunculardan kurulu olduğu için iyi blok yapan ama manşeti ve savunması iyi olmayan takım görünümünde olurlar.Bu takım Şampiyonlar liginin en ünlü ekiplerinden Bergamo yu yendi ama o Bergamo nunda bir sürü eksiği vadı.Bu turdan sonra Vgstt çok kritik bir yol ayrımına geliyor:Rakip ünlü İtalyan ekip Novara.Novara dönem başında çok şey beklenerek oluşturulan ve bünyesinde yıldız diyebileceğimiz bir çok oyuncuyu barındıran bi takım ama şu ana kadar da beklenenin çok altında bi performans gösterdi.En büyük sorunları manşet ve pasör Krilova nın takımı istenildiği gibi yönetememesi oldu.Pasör sorunlarını Hollandalı milli pasör Staelens i alarak çözdüler ama manşet için bi oyuncu alınmadı.Dolayısıyla bu takımın manşet sorunu Vgstt içinde işin kilidini açacak birinci noktadır.Vgstt son haftalarda takım oyunu açısından yükselişe geçti.Çok iyi servis atarak ve iyi orta oyuncularıda(Polyak,Kinga) iyi blok tutarak takımı öne geçirebilir.Vgstt nin kendi iç problemlerine gelince: Malum Vgstt ninde manşet sorunu var.Nikoliç Hücumda çok etkil ama manşette de bi o kadar fünyeli bomba gibi.Gizem iyi bi libero ama genç bi oyuncu ve bu düzeye alışması çok kolay değil.Özge takımı yönetmek konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşıyor.Bu durumlar için tecrübeli Arzu Göllü mutlaka form tutmalı.Özellikle Özge nin orta oyuncuları daha efektif kullanması gerekiyor.Oyunculardan Neslihan iyi bi form yakaladı ve bu formuyla takıma skorda çok katkı verecektir.Diğer sorunlu nokta Stam.Manşet olarak maç ilerledikçe uyumunu yükseltebilen bi oyuncu olmasına karşın hücumda yeteri kadar sert ve etkili bi oyuncu değil.Gözde bu durum için form tutmalı.Gözde milli takımın geleceği olacak değerli oyunculardan ve mutlaka oynama fırsatı yakalamalı.Vgstt bu turu geçerse SON DÖRT te karşısına yukarda değindiğim gibi Fba gelecek.Orda kaybederse 3.lük maçında Cannes takımıyla karşılaşır gibi geliyor.Burda artık şanslar eşit oyununu oynayabilen takım 3.olacak.Cannes ın seyirci avantajı var bunun dışında bi üstün tarafını göremiyorum.Tabi Vgstt nin Fba yı eleyip Finale çıkma olaslığıda var.Bu durumda mutemelen bi İtalyan takımı gelecektir. Onuda disiplinli ve hırslı bi mücadeleyle yenmesi gerek.
Her iki takımımızada başarılar.Şans yanlarında olsun bu kez!!!

Konu canter tarafından (01-26-2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir..
The Following 3 Users Say Thank You to canter For This Useful Post:
€mr€  (01-25-2010), kadir8  (01-25-2010), V_FoR  (02-05-2010)
Alt 01-26-2010, 12:13   #275
aslum
Üye

aslum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslum is on a distinguished road

Belgorod,Novara'yı değil Bergamo'yu yenmişti Bir de Anja'yı oynatma hatasında bulunurlarsa geçen yıldan çok daha iyi blok tutan VGSTT'ye kesin elenirler...Büyük bi sorun olmazsa
aslum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2010, 15:17   #276
canter
Üye

Evet haklısın, teşekkürler düzeltme için....Anya da Anyadır.Neticede Belgorod takımının yabancı oyuncusu ve düzeldiyse oynatılacaktır ki tecrübeli de bir oyuncu.Tecrübe kolay kazanılmıyor......Sen ce Vgstt ve Fba ne yapabilir ileriki turlarda? aslum
Alt 01-26-2010, 16:05   #277
kadir8
Moderatör

kadir8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kadir8 is on a distinguished road

VGSTT bnce Belgorod u kesn eler..Fenerbahçe aslında korkuorum..(Metal Galatiden değil
)İlerki turda gelecek olan Rus takımlarından biri çok güçlü ekipler ve artık Fenerbahçeyi çok iyi biliyorlar..Avrupa konuşuyo Fenerbahçeyi..Dinamo Dinamo gibi oynayınca neler olabileceğini İstanbuldaki maçta görmüştük..Fenerbahçe çook daha dikkatli olmalı..VGSTT dediğim gibi Belgorod u eler de Novara biraz zorlayacaktır..Daha çok var maça ve iki takım da bu arada eksiklerini düzeltmeye çalışacaktır..Novarada büyük bi manşet sorunu var..Kozuch yada onun yerine oynayan Barcellini çok iyi manşet almıyo..Tom hücumda ve manşette takımın en istikrarlısı..Bi de anlamadığım bi şey var Novarada bi maç 1 oyuncu iyi oynuosa kesn biri çok kötü oynuo..Mesela son lig maçında Kozuch ve Tom iyi oynamasına rağmen Flier 21-2 hücum yüzdesiyle kötü bi maç çıkartmıştı..Yada bi maç Flier takımı alıp götürürken Kozuch yada Barcellini kötü oynuyo..Ortalardan pek yararlanamayan bi Novara var her ne kadar ortaları Paggi ve Barazza olmasına rağmen..Barazzada bu sene gözle görürlür bi form düşüklüğü var..Diğer ortası Paggi de Kozuch oynarsa oynayamıyo çünkü yedekte bi manşetçi ortaları var(Rosso)..Kozuch arkaya servise gittiğinde 1 tur arkada kalıo ve liberoyla değişiyo..Fenerbahçedeki Çiğdem-Seda olayı Novarada da var yani Aslında Novaraya karşı 1 adım öndeyiz çünkü çok formda bi Neslihan ve Kinga var..Poljak da kendini bulacaktır en kısa zamanda..Debby nin de kendisini bulmasını umuut ediyorum yada Gözde oynasın artık...Yani kısacası iki takımımızın da önünü açık görüyorum
kadir8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2010, 10:52   #278
BURCU
Süper Moderatör

BURCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BURCU is on a distinguished road

iki takımımızda çok başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar.çok başarılı bir sezon türk takımları için.öncelikle fenere bayıldım bu sene.fişek gibiler.durdurun durdurabilirseniz
vakıfbank için ise neslihan dünyanın 8.harikası diye düşünüyorum kingada harika. iki takımımızında rakipleri kolay.yani seviyemize göre kolay! başarılar kızlar
BURCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to BURCU For This Useful Post:
kadir8  (01-29-2010)
Alt 01-29-2010, 17:34   #279
burakduran
Üye

burakduran is on a distinguished road

dünyanın 8. harikası neslihan bayıldım buna burcu
burakduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2010, 18:28   #280
gzm
Üye

gzm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gzm is on a distinguished road

tebriklerrr dinaMoo !!! harikaa yenildiLer =)
gzm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiket
09/10, avrupa, bayanlar, ligi, şampiyonlar

Konu Araçları
Stil