![]() |
|
|
#391 |
|
Üye
![]() |
Ben de FBA için çok sevindim ama Naz işine kafam takılmadı değil.Çünkü Naz bence güvenilmeyecek bir pasör değil.Kaldı ki milli takımımız için de çok değerli genç yaşına rağmen.Türkiye'de görev yaptığına göre Jan De Brant bence biraz da milli takımımızı düşünerek Naz'ı oynatmalı.Tabi ki böyle bir zorunluluğu yok ettiğim laf saçma gözükebilir bir başkası için ama en azından diğer yöneticilerin bu konuda biraz baskıcı olmaları lazım diye düşünüyorum.Tamam gayet başarılı bir antrenör olabilir ama bir antrenöre de kimseye danışmdan sınırsız bir özgürlük içinde karar alma hakkı tanınmamalı.Bence Naz da Dricx kadar iyi.Pelin ile kusura bakılmasın ama kıyaslayamıyorum bile onu o derece yani.Pelin yerine Özge(her ne kadar çok iyi olmasa da) ya da Elif olmalı milli takımda bence Naz'la.Elif niye elini eteğini çekti benim bu konuda bir bilgim yok ayriyetten??? Böyle yani Umarım haftaya VGSTT de bir mucizeyi gerçekleştirir...Kadir geçmiş olsun sana da...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to baris-gulec For This Useful Post: | kadir8 (03-05-2010) |
|
|
#392 |
|
Süper Moderatör
![]() |
Gerçekten fenerbahçe morallerimizi yükseltti. çizgisini bozmadan istikrarlı bir şekilde devam ediyor. bu takım inanıyor bu takım istiyor!! tebrikler sarı melekler
|
|
|
|
|
|
#393 |
|
Süper Moderatör
![]() |
Valla gerçekten inanılmaz bir performans sergiliyorlar.Ama bnce fazla övmeyelim, nazardan korkuyorum.. ![]() Şimdi birden bir şeyler ters gitmesin, o yüzden Fenerbahçe kendi gibi oynasın yeter..
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
Üye
![]() |
sezon başından bugüne fba kupa yolunda istikrarlı ilerliyor.hem güç hem istikrar hem de istek olunca ve tek kişi değil herkes elinden geleni yapınca ne kadar başarılı olunacağını gösterdi fba.3-0 dan sonra f4 de bir Türk takımı olacağı kesinleşti.biraz zor da olsa umarım vgstt evinde oynayamadığı oyunu italya'da gösterip cannes biletini alır ve f4 de iki Türk takımı olur. |
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
Bende Odinsovoda Kosheleva yı sempatik buluyorum.İstikrarsız bulduğum Fateeva en istikrarlı oyuncuydu bu maçta.Ama onun istikrarsızlığı İtalyan takımları karşısında ortaya çıkıyor genellikle..neden dersiniz acaba? Konu canter tarafından (03-06-2010 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Üye
![]() |
Öncelikle geçmiş olsun. VGSTT 3-0 ezilerek yenildi ve elendi. Novara'yı da canı gönülden tebrik ediyorum, iyi olan kazandı. Bizim de artık bazı şeyleri görmemiz gerekiyor bence. Voleybol, iyi orta oyuncular veya iyi köşe oyuncuları transfer edip sonra maç kazanmalarını beklemek değildir. Günümüzde voleybol maçlarının galiplerini belirleyen oyuncular pasörler ve liberolardır. Ve bir takımın pasörü Özge Kırdar, liberosu Gizem Güreşen iken o takım Avrupa'da Final Four hedefleyemez, oynamayı bırakın. Kimse gücenmesin, çok iyi insanlar olabilirler, bilmiyorum. Ancak teknik kapasiteleri VGSTT'nin hedefi için yetersiz, bu gece bunu bir kez daha gördük. Kişisel görüşüm, önümüzdeki sene için: takımdan Maja Poljak, Debby Stam, Gizem Güreşen ve Özge Kırdar'ın gönderilmesi gerekmektedir. Poljak'a da ayrı bir paragraf açmak lazım, ne hücumda ne serviste ne de blokda vardı dün akşam. E peki Poljak neden ordaydı? Neslihan için fazla bir şey söylemiyeceğim, fakat tarafsızca diyebilirim ki Neslihan dünyanın en iyi voleybolcularından biridir. Önümüzdeki sezonlarda umarım kendisini daha fazla hak eden bir takımla Avrupa şampiyonlukları yaşar. |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Üye
![]() |
Öncelikli olarak VGSTT'u tebrik ediyorum.Çok güzel bir şekilde Fınal Four şanslarını katlettiler...Bu sezon kendi takımımdan çok VGSTT'u destekledim ama o da buraya kadarmış.Bari turu kaybettin,maçı kazan.Yok... Geçen sezon Eczacıbaşı Zentiva F4'de 4.olunca Naz'ı seven sevmeyen herkes eleştirmişti haklı olarak.Çünkü o ağır maç atmosferini kaldıramamıştı Naz ki haklıydı da bi yerde.Yelena Chabovta maç sonrası oyun %50 pasöre bağlı demişti.Bizim takımlarımız bugün bir kez daha bu acı gerçeği tattı.Yani Eczacıyı ve Vakıfbank'ı al,ikisini birbirine vur,öldür. Şampiyonlar Liginde ilk kez as pasörlük yapan Özge'ye güven,takımı ona bırak ve al sana sonuç.Arzu'yu oynatmayan antrenör mü yoksa yönetim mi bilemiyorum ama Arzu onlara çok güzel cevap verdi,o yüzden onlarada bir tebrikler.!!! Özge bugün en zor anlarda yine pasları katletti.Smaçörlerimiz bir güzel bloklarda kaldılar.Özge'de bir insan,normal hayatında çok iyi biri olabilir,bu maç sonrası o da çok üzülebilir,bu siteye girip bu yorumları okuyup üzülebilir ama açıkcası umrumda değil.Geçen sene Naz'ı bile ne kadar eleştirmiştim ki bu seneye kadar en sevdiğim voleybolcuydu.Üzgünüm Özge ama hiç olmadı.En basitinden bi Kirillova'nın ortaları kullanısına bakın bir Özge'nin.Özge'nin Kirillova olmasını beklemiyorum ama bu kadar kötü olması... 2 orta oyuncun Şampiyonlar Liginin en iyilerinden olsun ne farkeder ki sen onları kullanmadıktan sonra.Eczacıbaşı ortayı kullanmıyor çünkü top öldürcek adam yok.Vakıfbank'da var da ne değişiyor?İyi manşettede,kötü manşetlerdede at Nesliye,at köşeye.Bu mudur? Bugün Neslihan bile hücumda berbattı bence.Hem Özge'den gelen kötü paslar,hem Novara blokları Nesli'yi durdurdu.Ama servislerinde şahaneydi ki doğru düzgün tek servis Nesli'den geldi. Eczacıbaşı Zentiva geçen sene basit bi kura çekmişti.Polonya ekibini rahat yenmişti.Bu takımının Polonya takımından daha iyi oyuncuları var ama o takımdan ne farkları var? Bu takım liginde 8.sırada.Bu takımın antrenörü yok.O yardımcı antrenörü saymıyorum ben.Adam 28 yaşında ya.Hiç bir başarısı yok.Takım oyuncularıyla yaşıt.Hoş Guidetti 38 yaşında ve milli takım antrenörüde ne işe yarıyor?Hep aynı altı.Hep!E bi değişiklik yap yani,demek ki ters giden bir şey var.Guidetti Alman milli takımını nasıl o hale getirdi hala aklım almıyor. Bu kadar servis karşılama özürlüsü bir takıma canlarını acıtmayacak servisler attık,kardeş kardeş oynadık.Etkili servis atınca sayı geliyor ya istemedik sayı almak.Ne olcak sonuçta,kaybeder eleniriz. Biz ne zaman soğukkanlı olup maç oynayacağız Allah bilir.Umarım görürüz o günleri.Hala düşündükçe sinirleniyorum.Bu kadar eksilerde bir Novara'yı Vakıfbank nasıl elden kaçırdı aklım almıyor.Eczacı'ya kızıyodum ama VGSTT daha beter oldu. VGSTT en son 2004-2005 sezonunda kupa kazandı.O tarihten bu yana sadece Challenge Cup'ı aldılar.Bu gidişle bir süre daha bir kupa gelmeyecek gibi duruyor Vakıfbank'a. Tebrikler yani ne diyeyim.Şu kadroda başarılı olamadı ya yuhh bize diyorum. Bu arada geçmiş olsun diyorum Stam'a.Çok kötü sakatlandı gerçekten.Ne olursa olsun bir voleybolcu.Umarım bir şeyi yoktur. FBA diyorum sadece.Umarım Novara F4'de rakibimiz olur ve ezeriz. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Eczacıbaşı-uğur For This Useful Post: | baris-gulec (03-10-2010), kadir8 (03-12-2010) |
|
|
#398 |
|
Üye
![]() |
Bu arada Poljak oynadı oynadı en önemli yerde durdu.Onun kadar IECL tecrübeli bir oyuncu bile böyleyse diğerleri nasıl olsun? |
|
|
|
|
|
#399 |
|
Üye
![]() |
valla yalan söylemeyim stama üzüldüm ama daha fazla sevindimde inşallah dedim nikoliçte sakatlanır ama olmadı malesef.. Bir insan karşı taraftan rüşvet bile alsa bu kadar berbat oynayamaz o yüzden nikoliçi canı gönülden tebrik ediyorum seneye özge gönderilmeli ama kim alınmalı yerli pasörde yokki o sevyede o yüzden poljakta defolup gitmeli ve yerine bahar pasör olarakta yabancı alınmalı veya bahar döndürülürse yabancı pasöre gerek yok ama poljak yinede gitmeli ben ne özgeyi tanıyorum ne gözdeyi okurlarsa okusunlarda en ağır eleştirileri hak etti o özge gözdenin limiti çok bende çünkü kadın sezojn boyunca iecl de yedekti ne bekliyecen mecbren oyuna alınmış onunkide psikoloji yan nesliye gelince helal olsun sana yüreğini koyarak oynadın azıcık aklın varsa hiç durmaz kaçarsın nikoda sakatlanır inş. çünkü bu gerizekalı guidetti onu oyunda tuttukça biz maç kaybederiz.. takımımın iyiliği için nikoliçin ya sakatlanmasını yada def olup gitmesini istiyorum |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Üye
![]() |
Bence çok ama çok kötü bir kenar yönetimi olan Vgstt ye yazık oldu...Maç içinde bence oyuncular ellerinden geleni yapmayı denediler ama omadı...Kazanan Novara çok ii oynadı kanımca... |
|
|
|
![]() |
| Etiket |
| 09/10, avrupa, bayanlar, ligi, şampiyonlar |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
|
|